Athalar

Session 12

Fra Delko sejler Ulrik Den Modige vores Helte til den lille forladte Ø Ignaríís, hvor det siges at dragen Scorcher bor. Her træder de i land, imens en nervøs Ulrik bliver i båden og venter på de kommer tilbage.

De finder hurtigt nogle reptile fodspor fra kobolds og lizardfolk og følger dem ind mod midten af øen. Da de når til et bjergpas, falder de i et baghold af nogle kobolds samt 2 Dragonkins. Flokken lader til at være på vej tilbage til bjerget med en stor portion fisk, som de har efterladt en del tilbage af. Vores helte besejre gruppen og traver videre en times tid, hvorefter de kommer til det massive bjerg hvor Belera the Ancient One skulle have tilbragt sine sidste år og gået i et med naturen. Det er her Scorcher bor og vores helte finder hurtigt indgangen. Den er dog godt beskyttet med magi, så Miles forsøger at dispelle det og de træder ind i det gamle dragetempel.

Indgangen leder op til et en enorm hal med en afbildning af den majestætiske drage Scorcher, skåret i sten for enden. Vores helte når midt ind i lokalet da både Hugh og Baelor falder i en pit-trap fælde og separeret fra resten af holdet. Straks bliver de angrebet af 8 lizardfolk archers, 1 veludrustet Dragonkin, der alle gør deres yderste for at forhindre vores helte i at komme længere ind mod Scorchers Hoard. Det er en hård kamp og Hugh går faktisk hen og dør kortvarigt, men reddes af en Revivify-spell der kastes af Baelor fra holdets Divine Spellball. Herefter overmander vores helte alle reptilerne og kommer videre ind i templet.

De finder alle de bortførte piger fra landsbyere bed bjergpasset. De er alle holdt i live, men lagt i koma i store glasbeholder, hvor de klargøres til et fælt ritual. De tager videre ind i templet, renser ud blandt de tilbageværende lizardfolk og kobolds. De snakker med en enkelt kobold, der taler lidt gebrokkent Common; han røber alt han ved omkring indgangen til Scorchers Hoard i håb om en smertefri død.

De finder indgangen til Scorchers hoard og træder ind i den slumrende vulkans indre. Scorcher forsøger at snyde dem med en Illusion spell, men Miles ser hurtigt igennem den, hvorefter kampen indledes. Scorcher angriber med sit breathweapon fra oven og forsøger at riste de indtrængende. Efter en lang og tæt kamp, ender vores Helte med sejren og finder derefter Scorchers skat, som han har brugt som seng gennem århundrede.

View
Session 11

Efter at have renset ud i Kantos Pelor kirke samt det korrupte byråd, er vores nu helte yderst anerkendte og hyldet i den livlige metropolis. Baladrian har indsat sig selv som fungerende ypperstepræst i Kanto, mens Hektor Chak har overtaget hans plads i Salto. Miles og Hugh bruger ca en uges tid på at rense yderligt ud i kirken og lader nu til at have fjernet al profanitet og korruption herfra. Imens har Tristan og Baelor brugt tiden på at sætte deres nye base lidt i stand.

De tager videre til Delko, en lille handelsby på en af øerne ved Børgelandia. Det er her de vil slå 2 fluer med et smæk og løse en højt betalt opgave fra Storgrosser Agn, samt besejre dragen som har hærget området.

De starte med at alliere sig med en lokal borger ved navn Ulrik, som fortæller dem alt han ved om både dragen og Storgrosser Agn. Han følger dem endda ned til Agns massive gods og får en fin løn i form af 5 guldstykker. De finder hurtigt ud af at Agn er forholdsvis usympatisk og taler udenom missionens egentlige karakter. Han vil i bund og grund have dem til at stjæle Bisonokser fra et bestemt område på planet Ysgaard og erkender at okserne måske ejes af nogle andre. Pga Ysgaard opfordrende traits, tænker vores helte at de ikke behøver at stjæle og accepterer missionen. De bruger Agns private portal til Ysgaard, men bliver med det samme angrebet af en flot og mægtig kriger; Lord Upton. Det er ham som ejer okserne og han prøver at nedlægge disse indtrængende, da han tror at de vil stjæle dem, ligesom dem der har brugt portalen før. Vores helte får dog overmandet ham og fortalt ham om Storgrosseren. Lord Upton og Hugh har yderst svært ved at tale sammen og det bliver en stor gang verbal mudderkastning til sidst. Han inviterer dem hjem til sit slot hvor han tilbyder dem en større pose penge end hvad grosseren har lovet dem, hvis de vil hjælpe ham i 2 anliggender. For det første skal de besejre hans sjuft af en bror og skaffe ham et sværd tilbage, som broen har stjålet fra ham. Derefter skal de skaffe hans okser tilbage fra det materielle plan og ligeledes tage Storgrosser Agn med, så han kan få en passende straf. Vores helte accepterer og Hugh slår Lord Upton i gulvet.

Dagen efter tager de imod Brorens slot som ligger på toppen af et mindre bjerg. Da de når toppen bliver de mødt af en nogle Archers og en stor og mægtig Red Dragon. Dragen går til angreb og giver vores helte kamp til stregen. Lord Uptons bror bruger dragen som mount og kaster spells mod vores helte. Han bliver gjort forholdsvis ukampdygtig af en Blindness/deafness spell og kaster istedet antimagic field på sig selv, hvorefter dragen lander og går til angreb. Det er en svær udfordring uden magi, men vores helte formår at besejre begge modstandere, raide slottet og skaffe det legendariske sværd tilbage.

Tilbage hos Lord Upton, takker han dem for sværdet og belønner dem med selvsamme, da han ikke har en ækvivalent til dem. Herefter tager vores helte tilbage til Storgrosser Agn og tager både ham og alle hans okser med til Ysgaard. Her tæver Hugh Upton en sidste gang, knækker og stjæler hans fortand og tager derefter tilbage til det materielle plan, hvor de smadrer Agns portal til Ysgaard.

Herefter mødes de igen med den nu yderst loyale Ulrik fra Delko, der har lovet at vise dem hvor dragen bor i håb om mere guld og måske en chance for selv at blive skrevet ind i historiebøgerne.

View
Session 10

Vores Helte er nu taget til den travle metropolis Kanto. Den første by der blev forbundet til Díís med portaler. Her florerer rygter om korruption blandt oligarkerne i byrådet, først og fremmest borgmesteren Tom Arcwell. Det siges at Arcwell er ansvarlig for en skygge organisation ved navn The Hand og bruger dem til at tage sig af de mere grove stykker arbejde i byen, hovedsagelig som en dødspatrulje. Vores Helte starter et rygte om, at de vil stjæle korn fra en forsending fra en af Arcwells gårde omkring Kanto og får erhvervet nogle “frihedskæmpere” til at hjælpe dem. Rigtigt nok hører Arcwell til disse rygter og sender The Hand efter dem, da de forsøger at overmande karavanen. De slår de fleste ninjaer ihjel men lader 2 leve som de tager bevidstløse med sig ind i skoven. De dumper kornet nær byen og informerer den fattigere del af byen om gratis korn lidt udenfor byen. Tilbage i skoven vækkes de tilfangetagne og spilles op mod hinanden; den som kan afsløre mest om The Hand får lov til at leve. De får en masse nyttig information omkring The Hand og afklaring på at Arcwell samt alle andre medlemmer i byrådet er korrupte. Med denne information forsøger vores helte nu at adskille The Hand fra Arcwell, så han ikke kan bruge dem til at gøre sit beskidte arbejde. De får den overlevende ninja til at kontakte lederen af Assassins Guild (the hands tilholdssted), en cleric ved navn Kalzarius og forsøger at lokke ham ud til skoven med en løgn. Det lader til at Kalzarius ser igennem denne løgn og får scryet vores helte kort efter. De gør deres bedste på at gøre sig klar til kamp, da de tænker at resten af The Hand, inklusiv Kalzarius kommer efter dem. Rigtigt nok kommer der, efter 10 minutter, et stort hold fra The Hand. De teleporterer ind lidt væk fra vores helte og sætter ild til skoven i en cirkel rundt om dem, så de ikke kan løbe nogen steder. Langsom kommer de ind fra alle sider og omringer vores helte. Et hold på 3 mages, 12 ninjaer, en cleric og Kalzarius selv angriber dem på samme tid. Kalzarius lader til at have brugt de 10 minutter inden på at buffe sig selv og sin elsker op med spells inden de blev teleporteret ind i skoven. Det lader til at være en meget ulige kamp, indtil Miles of Pancy for dispelled Kalzarius og reduceret ham til en betragtelig mindre trussel. Sammen får de besejret gruppen og har nu svækket The Hand og Assassins Guild (AG )betragteligt. De ønsker stadig at rense helt ud og udtænker derfor en plan; de vil infiltrere AG i forklædning, da de helt sikkert leder efter nye medlemmer. Når de så er indenfor i varmen kan de rense ud for alvor.

Planen går strygende. Dagen efter finder Tristan og Baelor forklædninger og spørger rundt nede i slummen hvor de finder ud af, at der allerede er én som har forsøgt at rekruttere flere til The Hand. De finder frem til dagens kodeord og planlægger slagets gang; Tristan og Baelor forsøger at blive rekrutteret mens Miles og Hugh venter indenfor på Kroen Grisen. Grisen har en skjult indgang til den underjordiske base for The Hand, så de er klar til at assistere Tristan og Baelor, skulle noget gå galt. Tristan og Baelor ankommer ved det aftalte tidspunkt, kommer ind af bagindgangen og får en peptalk af AG’s midlertidige leder. Her bliver de lovet guld og grønne skove og sat ind i problemet med de nyankomne præster og deres følge, som har gjort livet surt for The Hand i de seneste par dage. De bliver sat gennem et hurtigt indvielsesritual og kommer længere ind I den underjordiske base, hvor de sidder og diskuterer, hvordan de skal slippe af med Miles, Hugh, Tristan og Baelor. Inden de når at komme frem til en løsning, kommer der er en mage ned og alarmerer den nye leder om at Miles og Hugh sidder ovenpå, på Grisen, i gang med at eyeballe Byrådsmedlem Berggren, der tilfældigvis sidder og hygger sig med sit slæng. Alle farer op af stolene of spurter ovenpå for at bekæmpe disse præster og vise deres værd over for den nye leder. Baelor kommer først op, stikker diverse ninjaer i ryggen og Tristan lige bagefter der får spærret vejen fra de andre mages og clerics nedefra med nogle gudfrygtige sorte tentakler. Miles og Hugh angriber fra den anden side og låser hurtigt kroen ned. Den største udfordring er en Wartroll som er på The Hands side, men vores helte får ligeledes besejret den til sidst, med et godt stykke samarbejde. Alle ninjaer er nu døde, og byrådsmedlem Berggren er bevidstløs. Under kampen får vores helte en ny ven, Bastian “Da Capo” Andersen. Han var før i lommen på Berggren men virkede taknemmelig over at alt dette korruption snart er overstået. Berggren vækkes, anholdes og føres til Salto, da vores helte heller ikke stoler helt på Kantos ypperstepræst Gregers Shaitana. I Salto afslører Berggren alle detaljer omkring korruptionen i Kanto og er villig til at vidne mod de andre, så længe han vil få en retfærdig rettergang i Kanto, når sagen her er overstået. Med disse nye informationer, vælger vores helte at overraske de sidste byrådsmedlemmer i deres private boliger om natten og får taget alle fluer med et smæk. Alle byrådsmedlemmer fængsles i Salto. Den eneste der mangler er nu borgmesteren Arcwell der efter sigende er på forretningsrejse på Larsyan.

Som tak for et godt stykke arbejde, har Shaitana inviteret vores helte til et overdådigt måltid i Pelorkirken. Vores helte har inviteret Baladrian the Chaste, som kender Gregers i forvejen og håber at han kan hjælpe dem yderligt, da de mener at Gregers måske også er korrupt. Den gode stemning omkring bordet bliver brudt da Gregers beder om saltet. Der er lidt kortvarigt diskussion og han forlader bordet i vrede. Baladrian beder vores helte om at holde godt øje med Gregers, da han synes at han opfører sig mærkeligt. Rigtig nok er der noget om snakken; dagen efter tager vores helte ned i katakomberne, da de hører at Gregers er dernede og vil se hvad han går og laver. De kan ikke finde ham, men undersøger derimod gravene af de 5 tidliger ypperstepræster, der lader til at have været pillet ved for nyligt. Ud af hver kiste strømmer der undeads, blandt andet en Dreadwraith og nogle evolved ghouls. Efter at have besejret disse undeads, undersøger de en skjult trappe under en af gravkisterne. Trappen går ud til en lang gang der deler sig et utal af gange og forgrener sig langt ud under kirken og videre ud til under byen. I gangene er der sat petroleums krukker op, der er rigget til at detonere i serie, når først den første lunte antændes. Vores helte fjerne så mange lunter de kan, men skynder sig op tilbage mod markedspladsen, da de kan høre kirkeklokkerne ringer til max beredskab. På vejen op hører de at fiends er løs på markedspladsen hvor de slagter uskyldige. De væmmelige Fiends leder tilsyneladende efter Miles og slagter uskyldige for at lokke ham frem. Det er et blodbad, da de når frem til markedspladsen, hvor en aktiv portal til helvede er dukket op. På den anden side af portalen venter “The Mother” på at hendes minions får hentet Miles tilbage, så de kan slagte ham for et højere formål. Bevidstløs foran portalen ligger Baladrian the Chaste, der lader til at være blevet overmandet. Det er en lang og episk kamp, men vores helte formår at besejre alle fiends på vores side af portalen, der bagefter lukkes af The Mother der forbander Miles og lover at hun nok skal få hans blod, om det så er det sidste hun gør.

Vores Helte får vækket Baladrian og tager tilbage til Pelor kirken hvor de finder ud af at Gregers har kalibreret kirkens wards, således at ingen der først er gået ud, kan komme ind igen. Alle undtagen vores helte. Kirken er nu næsten tom og vores helte bevæger sig op mod tronsalen, hvor de finder Gregers. I hver hånd holder Gregers en antændt lunte og forklarer vores helte at den ene lunte vil detonere bomberne under kirken, mens den anden vil sprænge byen i luften. Han har en lang monolog og fortæller vores helte om hans aftaler med de fiends i byen, og hans planlagte eftermæle for Orcus, når først han vender tilbage. Han afslører at have skabt den uddøde hær på Bafras til ære for Orcus og at han snart vender tilbage. Han forlanger at vores helte efterlader Miles i Kirken og at de andre tager tilbage til Salto og aldrig vender tilbage. Han vil efter sigende ofre Miles til de samme fiends som kortvarigt inden raidede byen. Vores helte prøver at tale Gregers til fornuft og forsøger at forpurre hans tanke om et eftermæle under Orcus, men uden held. Gregers kaster begge lunter og går igang med at kaste spells som aldrig før. Han lader til at være i besiddelse af en spellball der giver ham en overhånd i kampen. Han formår at smide en fæl curse på både Hugh og Tristan, inden han selv bliver overmandet. Under kampen formår Baelor hurtigt at kappe lunterne over og forhindre byen og kirken i at gå op i flammer. Efter kampen kalder vores helte endnu engang på¨Baladrian the Chaste, som fjerner curses fra vores helte, samt kaster nogle besværgelser på Gregers lig, så Gregers ikke kan blive resurrected. Han takker vores helte for alt deres gode arbejde og tager dem tilbage til Salto. Dagen efter melder Tom Arcwell sig selv til myndighederne på Larsyan, anholdes og er nu på vej til Salto.

View
Session 9

På Bafras’ vilde kontinent finder vores helte vej gennem den tætbevoksede urskov og får lokaliseret det omtalte formorian tempel. De støder på nogle Redcaps som de får jaget på porten og tager derefter kampen op mod templets selvudnævnte “konge” og får besejret ham og hans følge. De lader kongen leve men konfiskerer hans ørering, da den emitterer en stærk necromancy aura. Vores helte konkluderer at denne ørering oprindeligt har været et topstykke til Orcus’ staff og er det selvsamme som Cradle of Tenebrous leder efter.

Da der indtil videre ikke har været noget spor af CoT, udforsker vores helte templet yderligere. De finder en skjult passage under formorian kongens trone, der leder ned under templet til en kollapset mithral mine. Inden de kan komme helt ned i minen, bliver de fanget i en smal korridor af CoT, som fylder den langsomt op med sovegas. Tristans aktiverer Karens Mansion og vores helte trækker sig tilbage i håb om at gassen er forsvundet når de vender tilbage. I Karens Mansion bruger de tiden på at finde og udrydde alle Karens indre dæmoner i håb om at kunne genfinde nogle af hendes glemte minder. De finder et låst lokale der indeholder en Dream Vestige i færd med at torturere en ung elverkvinde (Karen) bundet til en stol. Efter en hård kamp for de overvundet monsteret og fundet karens minder, der lader til at være låst fast i krystalkugler. Kuglerne bliver smadret og Karen kan nu huske alt hun før havde glemt. Hun ved nu hvor hendes tidligere krone befinder sig. Kronen er i form af en stor rød magisk ædelsten, som hun mener ville kunne booste hendes og tristans potentiale, hvis den blev generhvervet. Kronen er her på Bafras og Karen mener at kunne lokalisere den, hvis hun kommer tilstrækkeligt tæt nok på den. Tristan får overtalt de andre af gruppen til at tage ud og lede, når de engang kommer væk fra dette formorian temple igen. Gruppen hviler sig og træder igen ud af Karens Mansion og ser til deres held, at gassen er forsvundet.

Vores gruppe fortsætter dybere ned i den kollapsede mithral mine og finder her CoT. De ser en stor variation af undeads der ledes af en undead necromancer. De er igang med at gennemsøge minen og leder tydeligvis efter den disk vores helte fandt dagen forinden. Der bliver indledt en massiv kamp mellem de levende og de døde og sejren falder til sidst vores helte. Desværre når Necromanceren fra CoT at slippe væk som den eneste.

Vores helte forlader minen og forsøger at finde Karens krone inden de hidkalder Baladrian the Chaste for at blive transporteret tilbage til Salto. De følger Karens vejledning og begynder så småt at komme nærmere Bafras’ største vulkan,  men bliver afbrudt. De hører en massiv støj der kommer fra vulkanens fod og går langsomt nærmere. Omkring vulkanen, så langt øjet rækker, kan de se undeads. En hær på flere hundrede tusinde der står på ræd og række, alle med hoved tiltet bagover og emitterende med en svag dronen. De står alle helt stille og droner i kor, på nær en undead black dragon og dens rytter der lader til at patruljere området. Vores helte vælger ikke at påtage noget opmærksomhed fra den uddøde hær og trækker langsomt ind i skoven igen, hvorfra de hidkalder ypperstepræst Baladrian. Efter 10 minutter kommer han sammen med 3 mages og er målløs og mundlam, da de viser ham hæren. Baladrian skynder dem tilbage igennem portalen til Salto og forsikrer dem om at han og The Golden Circle tager sig af dette  problem, men at han for nu har et mindre og mere håndterligt problem til vores helte i Kanto. 

View
Session 8

Vores Helte indser hurtigt at de står overfor en Riddle Golem. En gammel primitiv sikkerhedsforanstaltning, der blev skabt ved at animere forstenede bards og binde deres sind i sten. Vores helte ved også at så længe de behager den med søde rim og svarer på dens gåder er de i sikkerhed. De får hver i sær en gåde og løser den uden store problemer. Herefter får de adgang til Marvins forsvundne skatkammer. Her finder de Marvin begravet; preserveret med magi ligger han i sin kiste. I hans hænder er et spillekort. Da vores helte lader til ikke at krænke gravfreden får de adgang til Marvins sidste ejendele og skatte, heriblandt et magisk sæt spillekort. Vores helte konkluderer at det er det samme sæt spillekort Marvin led sin grumme skæbne under, men vælger alligevel at tage adskillige kort hver. De slipper helskindet og afsindigt heldigt fra hele situationen bliver belønnet med adskillige våben, rigdomme og forhøjede egenskaber. Herefter bevæger vores helte sig videre igennem Marvins mine.

En 10 minutters gang senere bliver overfaldet af nogen Shadowflayers, samt deres leder; Mindflayer Cleric. De lader til at have været indespærret hernede i minen i mange år. De har kun overlevet takket været de sølle rester af legemsdele der er faldet ned gennem hullet i loftet. Hullet går nogle 100ft op og støder til hullet i “Bearbejdningslokalet”. Kampen mod disse aberrations overstås hurtigt, da de er voldsomt underernærede og ukampdygtige af at været indespærret i så lang tid. De lader til at at have forsøgt at brygge magiske potions, som skulle hjælpe dem med at undslippe disse dybder, men indtil videre uden stor succes.

Efter kampen drager vores helte mod udgangen og venter på at dronen kommer og afhenter Schüyler kassen, der tidligere indeholdt salte fe-tårer. Da dronen ankommer formår de at fange den inden den flyver afsted igen. Dronen forsvarer sig selv med en smule elektricitet, men er ingen match for vores heltes knusende overmagt. De får skilt den ad og ser tydeligt at designet, ligeledes som kassen, er lavet af Schüyler. Efter et par timers hvil bliver de mødt af trolden Hagrarian som har en overraskelse til dem: han har reinkarneret Hugh i menneskeform og lader ham genforene med gruppen. Stemningen er munter, men Berox tager med Hagrarian ind i skoven igen, da han synes at 2 præster er 1 for meget. Da der ikke er nogen indvendinger, er partiet nu tilbage til dets oprindelige form.

Miles opsummerer deres færd for Hugh hvorefter de rejser tilbage til Díís og snakker endnu engang med Valdemar som takker dem for den nylige information. Han nævner at adskillige byer er blevet angrebet på det seneste og peger vores helte i retning mod Greisnar. Den skulle eftersigende være brændt ned til grunden, ligesom mange andre mindre byer på det seneste. De tager fluks afsted og bekræfter at byen er brændt helt ned. Alle bygninger er brændt og forkullede lig flyder i gadebilledet. Da der ikke er andre spor at følge tager vores helte tilbage til Salto for at snakke med Baladrian the Chaste. De ser til deres fornøjelse at The Shining Beacon er genopbygget og det gyldne genskin fra solen mod tårnet oplyser meget af den ydre by i et fantastisk hav af farver. Baladrian takker dem for deres besøg og forklarer at han har en mission til dem på Bafras; hans kilder siger at Cradle og Tenebrous igen er i færd med kættersk arbejde, denne gang under et formorian tempel, han ved ikke hvad de er ude på men håber at vores helte kan hjælpe kirken endnu engang. Hans gejstlige mages er klar til at sende dem afsted indenfor 3 dage og han beder derfor vores helte om at undersøge nogle nedbrændte byer nær skovkanten mellem Salto og Vengar i mellemtiden.

De finder, ligesom i Greisnar, nedbrændte bygninger og forkullede lig overalt. De bruger efterfølgende tid på at indsamle lidt information om disse ildspåsættelser og finder ud af at de er sporadiske med i en bestemt rækkefølge. De finder ud af et mønster bag disse ildspåsættelser og regner ud hvilken by, der højst sandsynligt, der vil blive angrebet som den næste. Det drejer sig om byen Barkhan, en lille by i nærheden af skoven med omkring 900 indbyggere. De rejser til Barkhan og bliver hurtigt gode venner med byens borgmester og altmuligmand Cornelius. Han sætter pris på deres advarsel og inviterer dem til at blive og beskytte byen sammen med ham i tilfælde af de bliver forsøgt angrebet. Rigtig nok forsøger de morderiske pyromaner at brænde byen ned på andendagen af vores heltes besøg. De vækkes om natten til eksplosioner og flammehav. Ude på gaden ser de en mage i en flot blå kåbe svæve gennem gadebilledet og kaste fireballs til højre og venstre. Bag ham er endnu 2 mages i hvide kåber, der står passivt og noterer ting i hver deres lille bog. De deltager ikke i ødelæggelsen men forholder sig udelukkende observerende. Vores noble helte spreder sig hurtigt ud og for nedlagt magen i den blå kåbe. De 2 mages i hvide kåber teleporterer væk, inden de selv bliver fanget. Ud fra religiøse symboler og notesbøger fra den blå mage, deducere vores helte at disse 3 kommer fra ild-kulten Ta-shaka og at disse ildspåsættelser har været et langt og sygt indvielsesritual for den blå mage. Ta-shaka er en subkult under Pyremius’ følge og står hovedsageligt for den udøvende magt i dette regime. Foruroliget tager vores helte tilbage til Baladrian i Salto for at fortælle ham disse nyheder. Endnu engang takker han dem, og sender dem hastigt afsted til Bafras for at finde Cradle of Tenebrous.

View
Session 7

Foyeren har 3 døre, markeret som “Ankomst”, “Bearbejdning” og “Lager”

"Ankomst” huser en masse magiske væsner såsom enhjørninger, feer, og en enkelt antropomorfisk bjørn/ulv påvirket af lycanthropy. Miles of Pancy anskuer hans alignment og ser at han er ret så ond.  De befrier samtlige væsner, men giver kun Varbjørnen sin frihed, hvis han hjælper dem videre i templet. Varbjørnen giver dem sit ord og de går sammen videre ind på lageret.

"Lager” har en masse forseglede glaskrukker med forskelligt indhold. Størstedelen af krukkerne indeholder gennemsigtige væsker, nogle enkelte indeholder rødt og gult pulver og en enkelt indeholder enhjørninge-horn. Vores Helte vælger at konfiskere alle krukker og drager videre i templet. 3 af krukkerne lader til at være beskyttet af stærk necromancy. Vores modige Helte for deres nye ven til at håndtere disse krukker. Han dør en hurtig, men tilsyneladende absurd smertefuld død.

"Bearbejdning” er svær at åbne, men det lykkes Tristan. Han skubber til døren med sin højre hånd, der flyder ind igennem metallet som var det lavet af gele. Han presser yderligt til da han kan mærke noget mekanisk dybt inde i døren. Ved aktivering af dette, lukker døren omkring Tristans arm og formår at kappe hans hånd rent af. Tristan vælter om på jorden i et smertehelvede, men kommer til sine sanser efter en 5-10 min. Der er intet spor af hans hånd, men døren er nu åben. Den åbner op til en lang gang med en ståldør for enden, hvorfra skrigene nu er meget tydelige. Inden de når til døren, udløser Berox og Baelor en fælde i gulvet, men når at springe frem i sikkerhed. Lige heldig er Miles og Tristan ikke; de falder 15 ft ned til nogle undead Plague Walkers, der er spændt fast til bagvæggen i en træksnor. De har hver især et dynamitbælte omkring livet, der detoneres af træksnoren, når de kommer tæt nok på vores helte. Tristan tænker hurtigt og bruger sin stav til at lave Mage’s Mansion, hvori han og Miles undslipper, med livet i behold. Dynamitten springer og afslører et underliggende fundament, der lader til at være bygget langt tid før det øverste tempel.

Miles og Tristan kommer ud fra deres Mansion og hjælpes op af Baelor, hvorefter de tager videre mod skrigene. Berox “tryksparker” ståldøren ind og afslører bearbejdningslokalet i alt sin ækelhed. Det lader til at være et optimeret kill-room, med henblik på at torturere og høste vitale essenser og dele fra de tilfangetagne. Midt i lokalet er der et nedsænket brønd, hvori spildmateriale ledes ned. Rummet er ledet af en stor og ulækker Mongrelfolk-chieftain, der wielder en mighty whip, samt 2 meatcleavers. Under ham er diverse mongrelfolk der wielder shortbows, uden det store held. Vores helte får slået diverse mongrelfolk ihjel og afslutter med deres Chieftain.

I lokalet finder vores helte en 15×15×15 magisk boks lavet af jern og samlet med magneter. Denne box er magen til den de så dronen flyve afsted med. Boksen indeholde 20 glaskrukker med samme indhold som fra Lageret. Boksen er lavet af Schüyler Inc.

Da vores helte ikke kan udforske mere på dette niveau, tager de tilbage og kravler ned til det underliggende fundament, som den tidligere dynamit-eksplosion afslørede. En 150 ft nede kommer de igen til fladt underlag; til en gammel og forladt mine, der har tilhørt Marvin’s Mining Factory. Minen lader til at være styrtet sammen for lang tid siden og dræbt mange af de stakkels minearbejdere. Miles kender godt til Marvin og fortæller gruppen historien om ham, en historie der efterhånden er 600 år gammel:

"Marvin den uheldige” blev han kaldt og med god grund. Nogle siger at hans slægt var forbandet, andre siger at han bare havde dårligt held. Marvin var svinerig, havde 2 døtre og en smuk kone. Konen døde af skoldkopper, der normalt ellers er til at behandle og hans 2 døtre døde da en af hans miner brød sammen. Marvin var kendt for at grave for dybt og det siges at dette er grunden til at hans miner fejlede. Samtlige er kollapset. Det siges at Marvin er begravet sammen med sin familie og sin formue i en af hans miner. Indtil nu, er hans gravmine ikke fundet.

Vores Helte bevæger sig vagtsomt gennem den sammenstyrtede mine og rydder rubble væk på deres vej. Efter en 20 min bliver de overfaldet af nogle mindcontrolled Trolls, der næsten får krammet på Berox. Efter at have besejret troldene bevæger vores helte sig gennem “Hall of the unlucky” der fører dem til “door of the unlucky”, en metaldør med en spike på. Her bliver de angrebet af en gelatenous cube, som tidligere har engulfed en stige, hestesko og et spejl. Vores helte besejrer Oozen og indser hurtigt hvad de skal gøre: De placerer hesteskoen på spiken, sætter stigen op ad døren,går under den og smadrer spejlet. Døren går op.

Vores helte kommer nu til en enorm afsats, i en stor grotte. Der er 50 ft ned til spikes og 100+ over til den anden side af grotten. Baelor føler sig vej langs kanten og får afsløret at der findes en usynlig stig, som de benytter. Efter en 10 min er de kommet helskindet over på den anden side. Her står de nu på en snæver afsats, og stirrer lige ind i øjnene på en gammeldags stengolem.

View
Session 6

Efter at have festet, danset og spist hele aftenen, tager vores helte et velfortjent hvil I Eilanar. Dagen derpå serveres der stort morgenbord i Yashas egen hytte, øverst i en af trækronerne. Her udspørger de Yasha om væsenet, som de kun kender under navnet “The Shadow”. Yasha, forklarer dem at alle de beretninger hun har fået fra de overlevende af disse angreb, har været om det samme skyggevæsen. De er alle blevet taget om natten og har ikke kunne yde nogen værdig modstand. Hun giver dem adgang til sit bibliotek, hvor de selv kan lede efter mere info. Derudover, bliver de ledt ned til en enhjørning der midlertidigt bor i en af de lavtliggende huse ved skovbunden. Han er “Prins af skoven” og omtales “Hans majestæt”.  Han har fået savet sit horn af og hans kone og barn er bortført fra deres hjem i den sydvestlige del af The Enchanted Forest. Ligeledes nævner han også skyggevæsenet overfor vores helte. Han har nu mistet livslysten og har lagt sig til at dø hos elverne.

Vores Helte forsøger at berolige ham og tager straks mod hans tidligere bolig for at undersøge sagen. De finder hans hus og træder indenfor. Der lugter af død og råddenskab, der er sorte streger på væggene (tænk skimmelsvamp) og der er koldt og fugtigt. I underetagen finder vores helte 2 enhjørninger. De har begge fået savet deres horn af og har sort slim løbende ud af deres blanke øjne. De er begge katatoniske og mumler ting ind i mellem.

Vores helte transporterer dem tilbage til Eilanar og genforener dem med Hans Majestæt, der takker dem og siger at han er dem evigt taknemmelig.

Ud fra diverse vidneudsagn samt info fra biblioteket ved vores helte nu følgende:

  • Alle væsner lader til at være bortført af det samme Skyggevæsen, kendt som “The Shadow”
  • De få overlevende lader til at være drænet for vitale essenser og kasseret som affald i skoven.
  • The shadowplane er ødelagt, så enhver entitet derfra er strandet på vores materielle plan.

Vores helte formår at kortlægge de angreb de kender til på et kort, og får indsnævret et område hvor aktiviteten af “The Shadow” lader til at være høj. De takker Yasha for hendes gæstfrihed og rejser af sted.

Vores helte har desværre intet held med at lokalisere skyggevæsenet. Derimod observerer de noget mærkeligt på himlen: En mekanisk fulg/drone flyver hastigt over himlen og sænker sig langsom mod skovbunden. De ser den samme drone igen flyve væk, samme vej den kom fra, denne gang med en massiv jernbox spændt under sig. Dette sker i alt 3 gange på den uge, vores helte overnatter i skoven. De formår til sidst at lokalisere hvor dronen lander. Dronen lader til at flyve ned igennem skovbunden til et skjult tempel.

Vores Helte følger prompte efter. Det er et meget gammel tempel i et dystert design, nu dækket af mos og vækster fra skovbunden. Inde i templet bliver vores helte overfaldet af en Blackspawn Spider, som er en arachnid der er beslægtet med blackdragons. Vores Helte besejrer ved lethed denne abomination og går i gang med at undersøge foyeren nærmere.

View
Session 5

Vores helte er taget afsted mod The Enchanted Foret, hvori skovelvers by Eilanar ligger. De har hørt at de har haft problemer med en minotauer, som raider dem ugentligt.

Inden de når så langt snubler Miles over nogle enorme fodspor, som leder væk fra skovstien og dybt ind den mørkere del af skoven. I tilfældet af at det skulle være kætter-spor “beslutter” gruppen sig at følge sporene. Efter en halv time støder de på en fælt udseende trold, der lader til at være igang med at træne en bjørn med en dressurpisk. Vores helte giver sig til kende, hvorefter trolden hastigt pakker sine ting sammen og prøver at komme væk. Han lader til at være nervøs måske ligefrem bange, men reagerer også ved at true vores helte med sin Elven longbow. Situationen bliver hurtigt hektisk og efter at Hugh opdager små elegante ben, som stikker ud af troldens taske, går han til angreb. Trolden formår at skære Hugh af fra resten af gruppen og kæmpe alene imod ham. Hugh udnytter til fulde sin træning fra klosteret og formår at kløve gennem både troldens hund og hans bjørn, dræber begge på stedet. Dette indleder en slags sørgmodig frenzy fra troldens side, der derefter formår at åbne Hughs brystkasse og dræber ham på stedet. Trolden råber af vores helte og samler alle 3 lig op, hvorefter han vandrer hulkende ind i skovens ukendte mørke.

Forvirrede og sørgmodige vender vores helte om og tager ind imod Díís i håb om at opstøve information omkring denne trold og evt finde en ny ledsager til deres mission.

Viden er sparsom omkring denne trold, da ingen har hørt om en druide-trold før. Mange siger dog at alt er muligt i The enchanted Forest, men en enkelt leder Tristan hen på en gammel børnebog hvor der er nævnt en sådan trold. Tristan opstøver denne bog, hvori trolden bliver omtalt som Hagrarian the Foul. Trolden fungerer som skræmmetaktik over uartige børn, der især ikke spiser deres grønsager. Rimet lyder således:


….og til alle jer børn, slette og ret,

Som ikke deres fader arter.

De bliver gemt, i skovens krat

til trolden som kommer og ta’r dig.

 

Men hør lille du, det er ikke så galt,

så længe I børn er artige.

Og husker at spise alt jeres salat,

er trolden slet ikke spor farlig.

 

Vores  helte finder hurtigt et nyt medlem til gruppen, en ork ved navn Berox. Efter stor diskussion, overtaler Tristan og Baelor, Miles til at acceptere dette nye medlem eller give ham en chance i det mindste, da alle orker ikke er onde. Hungrende efter action, tager Berox med vores helte og de drager atter ind mod Eilanar, i The Enchanted Forest.

Inden de når til Eilanar støder de dog på et mærkværdig syn: en flok antropomorfisk dyr igang med et ritual. Det lader til at være et bryllup og vores helte går nysgerrigt nærmere. Dyrenes leder, en bjørn ved navn Dagon Oso byder dem velkomne og forklarer dem og sin situation; Dagon er den tidligere trolds oprindelige animal companion og blev awakened for lang tid siden. Kortvarigt efter denne awakening skiltes deres veje pga forskellige holdninger til naturen. Dagon forklarer at Trolden forfølger dem og dræber dem langsom én efter én, som straf for dette forræderi. Derfor er De konstant på flugt. De formår kun at være ét skridt foran takket være Dagons Elderstaff, der lader til at kunne skjule dyrene fra trolden. De har mistet mange feys og andre dyr til trolden siger Dagon, men leder samtalen hen på aftenens festiviteter istedet. Han forklarer at han rejser gennem skoven og awakener nu selv dyr, som derfter slutter sig til deres fællesskab. I løbet af aftenen bruger Miles “Detect Evil” og finder at ALLE dyrene emitterer en nærmest overvældende ondskab. Kort tid efter takker vores helte for en god aften og efterlader de onde dyr til dem selv. Berox havde dog ikke travlt, da han fik tilbudt at “bindes” med en minotaur (“Think of the offspring!!!””, men overtales til at drage videre mod Eilanar.

I Eilanar bliver vores forvirrede helte mødt at skovelverne matriark Yasha, som forklarer dem om hendes folks nød. Hun forklarer at en fæl minotaur ved navn Daaz Knullar, har overtaget Fort Müller og sporadisk bortfører folk fra Eilanar. Uden betragtelig magi eller militær har de været magtesløse overfor hans angreb. Denne minotaur er nemlig selv magikere, så elverne har været magtesløse. Til at starte med bortførte han kun skovelvere, men fra den ene uge til den anden, skiftede han over til kun at bortføre feys.

 Vores helte forhandler en belønning for et sådanne stykke arbejde og tager kortvarigt efter afsted mod Fort Müller, der ligger 20 km nordvest fra Eilanar.

De når frem til fortet og ser minotaurer i alle vagttårne. Berox hyler et spyd af sted alt hvad den kan trække og rammer en af minotauerne i det venstre vagttårn. Helvede bryder løs, fortets port springer op og en balista skyder spyd imod vores helte. Heltene formår at dræbe 4 minotaurer, inden Daaz Knulla viser sig selv fra usynlighed og prøver at nedlægge Berox. Under kampen med Daaz opdager vores helte at han bliver kontrolleret af hans hammer, der lader til at være et intelligent item.

Vores helte formår at besejre Daaz Knullar og befri baronen Valdemar Brix Müller fra forrådskælderen i fortet. Efter et fejlslagent forsøg på at kontrollerer hammeren, overtaler hammeren Tristan til at angribe sine venner. Berox disarmer ham hurtigt og de pakke hammeren ind i adskillige klæder og trækker den efter dem.

 Miles opdager at Baron Müller også er ond og får afsløret hans samarbejde med Daaz: Til at starte med delte de fortjenesterne fra Eilanar men efter et gådefuld encounter med en person som han kun kan omtale som “The Shadow”, skiftede Daaz’ humør til det værre. Han var ikke længere samarbejdsvillig men indespærrede Hr. Müller i kælderen og gik over til at kidnappe feys istedet. Hvorfor ved han ikke, men hans bedste bud er, at det havde noget med “The Shadow” at gøre. Vores helte gennemsøger fortet, finder lidt værdi og tager tilbage mod Eilanar med Baronen som fange. De præsenterer ham for Yasha, der prompte trækker en savtakket dagger og skærer halsen over på ham, imens Berox holder ham i et solidt jerngreb. Yasha takker vores helte, giver den deres belønning i form at lidt mønt og nogle magiske items. Herudover udnævner hun dem alle til en “Ven af folket” og forklarer dem at de altid har en plads i Eilanar, skulle de have brug for det. Heltene tilbringer resten af aftenen i god stemning til fest og musik.

View
Session 4

Efter endnu et velfortjent hvil tager vores modige helte atter ned i Pyremius’ tempel for at stoppe ham en gang for alle. Miles kaster beskyttende magi på gruppen i tilfældet at, det skulle blive for varmt og de tager afsted.

Efter Kirken kommer De til en magma flod hvori der svømmer Magmasnakes. Den eneste måde videre er over nogle ustabile søjler, Så hugh springer modigt afsted og fastgøre et reb mellem de 2 afgrunde så resten af holdet kan passere. De bliver dog angrebet midvejs af Magmasnakes samt 2 azers, men formår at komme sikkert videre.

De kommer nu til Pyremius’ lokation, en stort grandios grotte, hvori Pyremius selv er bundet (som vestige) til et enormt kranie midt i grotten.

Kraniet lader til at blive bevogtet af en Malephant druidic deathpriest, som straks går i gang med at summone Magmabears fra den underliggende magma flod. Tilgangen til Pyremius er blokeret af diverse guardians, men vores helte formår at give dem kamp til stregen. Gang på gang formår Tristan at stoppe Malephantens summoning-ritual, mens Hugh stormer ind og forsøge at nedlægge diverse guards på vej hen imod Pyremius. Miles laver et særdeles fremragende taktisk retræte, men Baelor blaster ind med Lynild fra sidelinjen.

Vores Helte formår at besejre alle fjenderne og indser at Pyremius ikke har nogen magt i sin nuværende form. Demiguds-vestigen lod kun til at kunne manipulere ved svage sind og har i sin nuværende form ikke indflydelse over vores helte. De undersøger resten af grottesystemet, men det lader til at de sidste patrons er flygtet for flere dage siden.

De demonterer kraniet og tager det med op foran hotellet, hvor de ligger det i den kolde sne. Derefter tager de ind til Vengar igen for at informere Pelorkirken om deres fund.

Præsten Ibrahim, kontakter de relevante instanser i Salto og beder vores helte om at returnere til Hotel Overblik, men de venter på flere præster.

Senere  samme aften bliver en teleportation-circle åbnet foran Hotel Overblik og selveste Baladrian the Chaste træder ud, med 3 mages som følge. Han takker vores helte for deres mod og forklarer dem om vigtigheden bag deres handlinger. Det lader til at kraniet er en original del af Orcus’ Staff of Death og er blevet brugt som en slags phylactery for Pyremius’ vestige. Baladrian mener at med ville Pyremius kunne manifestere sig i kød og blod, givet at nok sjæle var blevet ofret i hans navn på dette gudsforladte sted. Han forklarer også heltene at deres mission her er løst og at De kan komme til debriefing i The Shining Beacon i Salto, ved deres bekvemmelighed.

Vores Helte tilbringe 2 dage yderligt i Vengar. Her modtager de endnu engang tak af Præsten Ibrahim, i form af portal-ringe der er aktiveret mellem Salto og Vengar. Miles og Hugh chikanere “Evil Races” på havnen og tilbringer natten i arresten. Baelor læser flittigt op på lore omkring Tenebrous, da han ikke kan ryste mystikken omkring de 3 vertikalt lokaliseret værelser fra Hotel Overblik ud af hovedet.

Tristan bruger ventetiden på at gøre sig gode venner med 2 shopkeepers og køber stort ind af tvivlsomme varer fra den ene til den anden.

Tilbage i Salto bliver Hugh og Miles udnævnt til præst af 3. grad af selveste Maximillian Valiant. De får fortalt at kraniet nu er i sikkerhed i deres vault og at de bør tage et par ugers “velfortjent ferie” ovenpå disse strabadser. Vores helte takker pænt nej og bliver istedet informeret om problemet i The Enchanted Forest.

Maximillian giver vores helte et par gode ord med på vejen og noterer henkastet at salt er fandens værk, inden vores helte drager videre afsted.

View
Session 3

Efter at have slukket alle varmekilder på Hotel Overblik tager vores helte ned i det ukendte mørke, under hotellets fyr. Efter at have gået ned af stejle trapper i en halv times tid, kommer de til indgangen til Pyremius templet. Her bliver de angrebet af Pyremius’ acalytes. En acalyte mage forsøger i den hektiske situation at flygte op i sit ropetrick, men når kun halvejs op af rebet. Hugh formår at hive ham ned og starter straks sin “enhanced interragation”. 3 frakturer senere og takket være en hurtig gennemsøgning af magens bibliotek, finder vores helte ud af nogle interessante ting:

  • Hotel Overblik, er gennem 300 år blevet brugt til rituelle ofringer til Ildguden Pyremius. Masse ofringerne har foregået med 27 års mellemrum og har indtil videre formået at bringe Pyremius tilbage som et vestige.
  • Kulten holder til under Hotel Overblik i et stort og gammelt tempel. Templet lader til at være bygget en 1000 år før hotellet.
  • For at undgå offentliggørelse har kulten bestukket relevante instanser, heriblandt Pelor kirken i Salto. Vores helte finder logbøger fra de sidste 10 års betalinger. Broder Tuk og hans far før ham har været ansvarlig for al formidling I Pelorkirken i Salto.

Denne form for afhøring virker helt naturlig for de 2 gudfrygtige mænd Miles og Hugh, men går Tristan og Baelor en smule på. Der bliver kortvarigt diskuteret men Hugh afslutter ved at love at han lige ved søge de hellige skrifter om vejledning senere på aftenen. Tristan opdager Acalyte-magens kone, som venter skræmt oppe i det forberedte ropetrick: Hun tilbyder sig selv og diverse rigdomme, samt en guldnøgle til Tristan for at skåne hendes liv. Tristan tage imod rigdommene og kravler ned igen at informere Pelors tæskehold eller Baelor. Herefter fortsætter vores helte længere ind i templet.

Tristans Guldnøgle åbner op til et langt lokale med en smal sten-bro igennem. Da de træder ind, begynder lava at flyde ud gennem huller i siderne og langsomt fylde lokalet op, samt underminere sten-broens integritet. For enden af brugen står en tentaghoul – undead aberration og lokker vores helte over broen ved brug af magi. Efter en skidt start formår vores helte at besejre aberrationen og kommer over i sikkerhed, inden lokalet bliver for ustabilt. Efter udfordringen overkommes, nulstilles lokalet. De er nu udkørte og sultne og vælger at gå op til hotellet igen, sove og vende tilbage ved daggry med fornyede kræfter.

 

Næste dag tager vores helte igen ned i dybet og tager kampen op mod en Emberguard, der spærrer vejen frem. Efter en hård kamp, får heltene passage til den store underjordiske katedral længere fremme. Denne katedral er udsmykket som en Pelor kirke. Det lader til at dette rum bliver brugt til høste sjæle til Pyremius. Vores helte bliver mødt af en svævende skikkelse, umiddelbart en præst, klædt i Pelors farver guld og hvid. Efter at have identificeret vores helte som en trussel, går præsten til angreb. Selvom hun er alene, er præsten en betragtelig modstander. Hun summoner et exoskelet at glødende kul omkring sig for at øge sin sikkerhed og bruger sin le i et forsøg på at høste vores heltes livskraft. Hun ender med at blive destrueret og heltene finder tidligere høstede sjæle i et tilstødende lokale. Sjælene opbevares i udhulede krystaller.

Vores helte tager videre ned i templet i håb om at finde Pyremius og destruere hans vestige en gang for alle.

View

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.